NYA TJÄNSTER FÖR BREDBAND, TV OCH TELEFONI FRÅN 28 SEPTEMBER

Som informerades i början av juli har ett nytt avtal med Telia tecknats för tjänster avseende bredband, TV och telefoni. Avtalet är ett resultat av vårens undersökning som genomfördes i dialog med de olika styrelserna i samfälligheten och i enlighet med det stämmobeslut som fattades av samfälligheten på årets stämma.

Det nya avtalet med Telia innehåller följande tjänster och produkter:

  • Bredband 1000 / 1000 Gbit
  • TV Telia BAS, 18 kanaler
  • Fasttelefoni (trafikkostnader tillkommer)
  • Ny router och ny TV-box Kostnad per hushåll inklusive moms 220 kr / mån

I samband med att de nya tjänsterna börjar gälla kommer Telia även att byta ut switcharna som sitter installerade i de två teknikbodarna i området. Detta kommer ske den 28 september och kommer märkas i form av avbrott och störningar under hela den dagen i samband med att omkoppling och uppgraderingen genomförs. De kollektiva tjänsterna kommer uppdateras dagarna efter bytet

NÅGRA PRAKTIKALITETER:

Ny hårdvara till respektive hushåll ingår i det nya avtalet. Detta innebär att varje hushåll kommer få en ny router och en ny tv-box med utökad kapacitet och funktionalitet.

Befintlig utrustning kommer fortfarande fungera med de nya tjänsterna, men den nya routern kommer krävas för att uppnå maximal hastighet. Avseende TV-boxen kommer den befintliga tv-boxen också fortsätta fungera, men den nya boxen är både snabbare och mindre.

För de som redan idag har tilläggstjänster och produkter kopplade till Telia kommer dessa fortsätta fungera. Det kan dock vara lämpligt att göra en egen översyn för att säkerställa att inget faller bort eller dubbleras givet förändringen.

För aktuella paket och erbjudanden se https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket

Nya utrustningen hämtas på Finserudsgränd 1A någon av följande tidpunkter:

  • Tisdag 20 september 19:00-20:00
  • Onsdag 21 september 19:00-20:00
  • Tisdag 27 september 19:00-20:00

Guide för installation finns med i utrustning.  

För ytterligare support, kontakta Telias kundtjänst på 020-20 20 70 eller 90 200

Hör av er till oss i styrelsen om ni har några frågor!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.