Stamspolning inom föreningen 7-9 November

För er info så har vi beställt en stamspolning av hela föreningens avlopp.

Företaget som heter Avloppsrensning kommer till oss under 7-9 nov och vi behöver tillgång till samtliga lägenheter/radhus. Närmare inpå kommer ni får veta vilken dag som resp trapphus kommer spolas. Ni behöver inte vara hemma utan det går bra att lämna nyckel till någon av oss i styrelsen i förväg eller till firman samma morgon. Info om återlämning av nyckel återkommer vi med. Vet ni redan nu att ni kommer vara bortresta behöver ni kommer överens med oss vilken dag ni lämnar nyckel innan ni reser.

Vi återkommer så klart med mer info så fort vi har fått veta mer från Avloppsrensning. Tveka inte att höra av er vid ev frågor!

Hälsningar, Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.